Din guide för onlinespel i multiplayerläge

Din guide för onlinespel i multiplayerläge

annabelle October 9, 2018

Är du en spelfantast som speciellt gillar att spela online tillsammans med andra spelare från världen över? Då har du verkligen hamnat rätt här hos oss på netgames.nu. Vi är erfarna spelare som skriver om alla de största spelen inom onlinemultiplayer-gaming. Kanske vill du prova på något nytt spel men du vet inte vilket du ska testa först, läs vidare här på vår sida så kommer du få den information du behöver innan du väljer. Alla spelare är olika och vi ger därför ingående information om de olika spelen då alla har olika preferenser. Oavsett om du brukar spelar Fortnite eller Counterstrike eller något annat av alla de populära spelen som spelas idag så kommer du hitta relevant information här hos oss. Häng med vidare för att få veta mer om vad vi tittar på när vi skriver om spelen.

Många av spelen som spelas online i flerspelarläge är förstapersonsskjutspel, som till exempel Arma 3 och Titanfall 2. Men det finns också co-op överlevnadsspel som till exempel Fortnite. Vi kommer här på netgames.nu lista de spel som spelas mycket runtom i världen och du kommer få ta del av djupgående information om spelen. Vårt mål är att vara din karta och kompass i onlinespelvärlden. En trygg punkt som du kan vända dig till när du letar efter passande spel för just dig. Vi är som sagt spelare själva och vi är alla olika typer av spelare som tillsammans utgör en bra helhet då vi alla tittar på olika faktorer när det kommer till spel. Vi vill göra grovjobbet åt dig så att du kan hitta all information på ett och samma ställe. Fortsätt läs så får du veta mer!

Fortnite

Få är nog de spelare som inte hört talas om spelet Fortnite, som blivit väldigt populärt efter det släpptes. Fortnite Battle Royal påminner mycket om spelet PlayerUnknown’s Battlegrounds och skaparna erkänner att de fått inspiration därifrån men att Fortnite är mer kreativt och inte lika verklighetsbaserat som PUBG. Spelet släpptes år 2017 och det innebär i stora drag att du ska överleva så länge som möjligt i ett spel med 100 spelare. Spelet har tagit många år för Epic Games att utveckla och det är deras största spel. Det fick inte mindre än 6 miljoner spelare på sina första två veckor efter spelsläppet! Om du ännu inte provat att spela Fortnite och du tycker att det låter intressant så hittar du en större artikel om spelet här på netgames.nu. Bara klicka in på den artikeln och lär dig allt du behöver veta om spelet!

Andra spel som du kan läsa om hos oss

Vilka andra spel kan du hitta artiklar om här hos oss? Vi ska nu ge er några exempel på andra spel som tas upp av oss. Vi kommer ha en informativ artikel om Counter-Strike: Global Offensive. Som många vet är Counter-Strike en riktigt känd spelserie som det även tävlas i inom e-sport. Det är ett förstapersonskjutarspel och Global Offensive är det fjärde spelet i spelserien. Vi kommer också skriva om Team Fortress 2 som är ett gratisspel i kategorin förstapersonskjutare. Spelet släpptes 2006 och det kan laddas ned via Steam. Ett annat spel som vi kommer skriva om är Arma 3 (Arma III), som är ett spel skapat i Tjeckien. Även i detta spel är du en förstapersonskjutare och det äger rum i vår närmre framtid. Utöver dessa spel kommer du kunna läsa om andra spel som du kan spela online i flerspelarläge.

Gör dig beredd på valmöjligheter

Som du ser kan ni hitta information om många spel här hos oss på netgames.nu och du kan lita på att informationen alltid är helt sann. Titta gärna runt på sidan och på våra olika artiklar och hitta ett spel som är perfekt för just dig och din spelstil. Vi finns här för dig som en guide så att du slipper leta efter information på en mängd olika sidor. Här hittar du all information som du behöver för att kunna hitta ett spel som passar dig som handen i handsken. Vi som skapat denna sidan är spelälskare precis som ni och vi har lång erfarenhet av spelbranschen och vi spelar mycket själva. Vi vill att denna sidan ska vara en oas för er spelare där ni kan läsa på i lugn och ro. Välkomna hit än en gång och mycket nöje!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *